Нові знахідки пряслиць з надписами на території Чернігово-Сіверщини - Подлевський, С.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена давньоруським пряслицям з кириличними надписами, що були віднайдені протягом останніх років у складі колекцій музеїв Чернігівської області.