Комплексне вивчення антарктичної біоти - Поліщук, В.П.; Костіков, І.Ю.; Таран, Н.Ю.; Войцицький, В.М.; Будзанівська, І.Г.; Хижняк, С.В.; Трохимець, В.М. (Український антарктичний журнал, 2009)
Стаття присвячена результатам п'ятирічного комплексного вивчення антарктичної біоти в районі Аргентинських островів. У результаті проведених досліджень систематичний список наземних водоростей біогеографічного полігону на острові Галіндез поповнився на 41 таксон видового рангу і включає 57 видів з трьох відділів.