Антарктичні види тварин у колекціях зоологічного музею ЛНУ ім. Івана Франка - Шидловський, І.В. (Український антарктичний журнал, 2009)
У статті подано коротку історію формування та результати аналізу колекцій антарктичних видів тварин, які представлені більше ніж 300 зразками і зберігаються у Зоологічному музеї Львівського національного університету імені Івана Франка.