Листування С. Сергєєва-Ценського з директором Глухівського учительського інституту Г. Сапітоном - Гирич, Я.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
Публікуються декілька листів випускника Глухівського учительського інституту 1895 р. Сергія Миколайовича Сергєєва-Ценського (його ім’я носив Глухівський педінститут упродовж 1975–2001 рр.) до директора Глухівського учительського інституту Григорія Сапітона.