Керамологічні студії Юрія Лащука (1986–2000) - Ликова, О.Г. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена аналізу керамологічних публікацій видатного українського керамолога Юрія Лащука, які було надруковано упродовж 1986–2000 років. Визначено основні тематичні зацікавлення керамолога та проблеми, на які він звертав увагу.