Мини-MRM метод (QuEChERS) и его применение для определения остатков пестицидов в овощах и фруктах - Мельничук, С.Д. (Проблеми програмування, 2016)
Апробована сучасна методика (QuChERS ) визначення залишкових кількостей 9 пестицидів (ХОП, ФОС, триазини, динітроаніліни) в овочах та фруктах. Використовувався метод ГРХ з ДЕЗ та ТІД, а токож ГРХ/МС (іонна пастка). Екстракцію заморожених проб проводили водним ацетонітрилом, очистку – методом дисперсійної твердофазної екстракції на PSA,GCB. Повернення складало 70:120%, СКВ в межах 25 %.