Концепція керiваного проектування інформаційних систем управлінської діяльності - Задорожна, Н.Т.; Валь, К.Л. (Інститут програмних систем НАН України, 2003)
Аналізується процес проектування інформаційних систем (ІС) управлінської діяльності. Пропонуються нові принципи моделювання задач керування технологічним процесом проектування, контролю та корекції плану робіт зі створення ІС. Визначена формальна модель керування проектуванням таких систем. Наведено приклад її застосування.