Управління знаннями, робочими процесами та електронним документообігом у системі Держатомрегулювання. Підготовка платформи, розгортання тавпровадження Порталу знань - Божко, С.Г.; Шевченко, І.А.; Печериця, О.В.; Сингаївський, А.М. (Ядерна та радіаційна безпека, 2016)
Стаття продовжує розпочатий у попередньому номері журналу цикл публікацій з проблематики створення Порталу знань у галузі безпеки використання ядерної енергії. В ній аналізуються перспективи розвитку інформаційних технологій на 2016—2020 роки у частині, що стосується впровадження Порталу знань, розробка методики вибору платформи портального рішення, Концепції Порталу знань, підготовки платформи, розгортання та впровадження Порталу знань у дослідну експлуатацію.