Розширення функціональних можливостей інфрачервоного Фур’є-спектрометра Bruker Vertex 70v - Жарков, І.П.; Сафронов, В.В.; Ходунов, В.О.; Коновал, В.М.; Маслов, В.О.; Селіванов, О.В.; Солонецький, А.Г.; Стрельчук, В.В.; Ніколенко, А.С.; Циканюк, Б.І.; Насєка, В.М. (Наука та інновації, 2017)
З метою розширення функціональних можливостей інфрачервоного Фур’є-спектрометра Vertex 70v виробництва фірми «Bruker» (Німеччина) розроблено конструкцію та виготовлено вакуумований Г-подібний модуль-приставку до нього. Запропонована модель дає можливість встановлювати і юстувати оптичні дзеркала діаметром до 50 мм та приєднувати до неї терморегульований в діапазоні 2—330 К кріостат.