Директору Інституту економіки промисловості НАН України, президенту Академії економічних наук України, академіку НАН України Олександру Івановичу Амоші – 80! (Вісник економічної науки України, 2017)
4 серпня 2017 року виповнилося 80 років видатному вченому-економісту, директору Інституту економіки промисловості НАН України, Президенту Академії економічних наук України, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, академіку НАН України Олександру Івановичу Амоші.