Деякі аспекти функціонування музеїв закладів вищої освіти - Муравська, С.В. (Питання історії науки і техніки, 2016)
Стаття є спробою охарактеризувати кадрові проблеми життєдіяльності музеїв закладів вищої освіти, зокрема, класифікацію посад, особливості підпорядкування та графік роботи, на основі аналізу емпіричного матеріалу, отриманого в ході дослідницьких візитів до музеїв 7 областей Західної України.