Структура 7-ми вершинних підграфів 8-ми вершинних графів-обструкцій тора - Петренюк, B.I.; Петренюк, Д.А.; Шулінок, І.Е. (Теорія оптимальних рішень, 2017)
Подано графи-обструкції для тора на 8-ми вершинах із однією видаленою довільною вершиною та всіма інцидентними їй ребрами. Наведені всі неізоморфні 7-ми вершинні тороїдальні графи, мінімальні відносно заданої множини точок, з числом досяжності 2 при видаленні довільного ребра.