Методологічні аспекти вибору компонентів корпоративної інформаційно-аналітичної системи з урахуванням критерію живучості - Путятін, В.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2015)
Розглянуто підходи щодо створення та вибору компонентів корпоративної інформаційно-аналітичної системи з урахуванням багатьох вимог і критерію живучості.