Забезпечення життєздатності інформаційних технологій управління техногенною безпекою при їх адаптації - Кряжич, О.О. (Математичне моделювання в економіці, 2014)
У статті представлений аналіз можливостей щодо забезпечення життєздатності інформаційних технологій управління техногенною безпекою при їх адаптації до умов реального часу. Наведена спрощена модель такої життєздатної системи. Розглянута можливість застосування методу Дж. Зойтендейка до створення алгоритмів адаптації інформаційних технологій управління. Зроблені висновки з окресленням подальших напрямів дослідження означеної теми.