Моделювання портфельного ризику при прийнятті рішень на основі попарного порівняння альтернатив - Стефанишина-Гаврилюк, Ю.Д.; Стефанишин, Д.В. (Математичне моделювання в економіці, 2015)
Запропоновано метод прийняття рішень щодо вибору оптимальної структури інвестиційного портфеля на основі попарного порівняння альтернатив з врахуванням ризику невикористаних можливостей.