Айра Олдрідж і Тарас Шевченко: пророки протесту - Бейрон, К. (Слово і Час, 2008)
12 – 16 травня ц. р. в Санкт- Петербурзькому університеті відбувся науковий семінар “Україна у світовому культурному просторі”. Пропонуємо увазі читачів доповідь, виголошену асистентом професора Чепменського університету Оранж, Каліфорнія Бейроном Келлі.