Алгоритм апроксимації функцій з використанням методу Дж. Зойтендейка - Кряжич, О.О. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
У статті розглядається варіант кусочно-поліноміальної апроксимації із застосуванням методу можливих напрямків. Розглянута можливість застосування методу Дж. Зойтендейка для вирішення задач опису складних функцій. Представлений алгоритм та первинна комп’ютерна програма. Зроблені висновки з означенням практичної цінності представлених досліджень.