Спосіб опису забрудненої території: програмна реалізація - Кряжич, О.О.; Коваленко, О.В.; Іванченко, В.В. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
У статті представлено програмну реалізацію способу опису забрудненої території для визначення зон ураження незначних за площею місцевостей при техногенних аваріях з викидами небезпечних речовин в навколишнє середовище. Розроблено алгоритм та програмний продукт, що знаходиться на стадії тестування. Зроблені висновки з означенням практичної цінності представлених розробок.