Моделювання залежних від часу проблем пошуку оптимальних маршрутів: огляд - Гуляницький, Л.Ф.; Павленко, А.І. (Математичне моделювання в економіці, 2017)
Розглянуто задачі пошуку оптимальних маршрутів мережами громадського транспорту. Наведено підходи до подання розкладу за допомогою графів у залежних від часу задачах пошуку оптимальних шляхів для залізничних і авіамереж. Проаналізовано типові задачі пошуку оптимальних шляхів у залежних від часу мережах.