Web-система прогнозування метеорологічних умов для довільної території на детальних сітках - Ковалець, І.В.; Майстренко, С.Я.; Донцов-Загреба, Т.О.; Ануліч, С.М.; Халченков, О.В.; Хурцилава, К.В.; Полонський, О.О. (Математичні машини і системи, 2018)
Розроблено інформаційну веб-технологію, яка дозволяє на замовлення користувача прогнозувати метеорологічні умови по довільній території з високою роздільною здатністю на основі адаптації сучасних метеорологічних моделей та веб-технологій для завдання вхідних даних, отримання й візуалізації результатів.