Удосконалення підходів до моніторингу іншомовних засобів масової інформації щодо подій в Україні - Марченко-Бабіч, О.М. (Штучний інтелект, 2016)
У статті розглянуто шляхи удосконалення підходів до моніторингу іншомовних засобів масової інформації щодо подій в Україні, з урахуванням особливостей соціально-політичної обстановки, яка склалась в Україні останнім часом. Наведено основні результати аналізу провідних світових ЗМІ та запропоновано найбільш відповідні інструменти технології Сентимент-аналізу для опрацювання інформаційних потоків.