Підвищення інтелектуальності мобільних пристроїв на прикладі алгоритмів захищених групових комунікацій - Новокшонов, А.К. (Штучний інтелект, 2016)
У роботі представлені результати аналізу ефективності алгоритмів, що підвищують інтелектуальність та захищеність мобільних пристроїв, на прикладі операцій захищених групових комунікацій з використанням структури типу бінарне дерево.