Експертне оцінювання "розумності міста" із застосуванням нечіткої логіки - Табачишин, Д.Р.; Ленько, В.С.; Кунанець, Н.Е.; Пасічник, В.В.; Щербина, Ю.М. (Штучний інтелект, 2017)
У роботі розглянуто застосування методів експертного оцінювання та нечіткої логіки для визначення рівня «розумності» міста. Описано підходи до формування експертних груп, оцінювання міста за сукупністю критеріїв та метод отримання кількісних оцінок, що ґрунтується на теорії нечіткої логіки. Представлено гіпотетичні приклади оцінювання «розумності» курортних міст у Львівській області.