Про результати виконання Цільової комплексної програми НАН України з наукових космічних досліджень на 2012—2017 роки (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 1 грудня 2017 року) - Яцків, Я.С. (Вісник НАН України, 2018)
У доповіді наведено найважливіші результати фундаментальних і прикладних досліджень у галузі наук про Космос, Землю та сонячно-земні зв’язки, отримані протягом 2017 р. в рамках виконання подовженої на цей рік Цільової комплексної програми НАН України з наукових космічних досліджень на 2012—2017 роки.