Всеукраїнський круглий стіл «Інформаційне суспільство: його проблеми та перспективи у ХХІ столітті» - Пода, Т.А. (Наука та наукознавство, 2015)
25 березня 2015 року в Києві у Національному авіаційному університеті відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Інформаційне суспільство: його проблеми та перспективи у ХХІ столітті». Робота круглого столу була присвячена обговоренню низки теоретичних питань, пов’язаних із трансформацією культурних цінностей в умовах інформаційного суспільства, аналізу філософських засад діяльності особистості в контексті глобалізації та окресленню перспектив вирішення суспільних проблем в культурі інформаційної ери.