Всеукраїнський круглий стіл "Інформаційне суспільство: його проблеми та перспективи у ХХІ столітті" - Пода, Т.А. (Наука та наукознавство, 2017)
29 березня 2016 р. у Національному авіаційному університеті (Київ) відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Інформаційне суспільство: його проблеми та перспективи у ХХІ столітті. Організаторами круглого столу виступили Національний авіаційний університет (НАУ), Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки імені Г.М. Доброва НАН України, кафедра філософії та соціології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.