XІ Всеукраїнський фестиваль науки - Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2017)
18 травня 2017 р. в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України (м. Київ, вул. К. Малевича (Боженка), 11) було проведено урочисте відкриття XІ Всеукраїнського фестивалю науки. Організаторами фестивалю виступили: Національна академія наук України; Міністерство освіти і науки України; Міністерство молоді та спорту України, Національний центр «Мала академія наук України»; Національна академія медичних наук України; Національна академія педагогічних наук України; Національна академія аграрних наук України; Національна академія правових наук України; Національна академія мистецтв України; Київський національний університет ім. Тараса Шевченка; Національний технічний університет України «КПІ», «Фонд «Відкрита політика». Головними партнерами в організації Фестивалю були Посольство Французької Республіки в Україні, INSTITUT FRANCAIS та Французький культурний центр.