Міжнародна наукова конференція “Україна між Сходом та Заходом” - Якубовська-Кравчик, К.; Замбжицька, М. (Слово і Час, 2009)
Наукова конференція “Україна між Сходом та Заходом”, організована кафедрою україністики Варшавського університету, відбулася 6-7 листопада 2008 р. У конференції взяли участь 25 відомих польських та українських науковців.