Конкурентные преимущества металлургии Украины на региональных рынках сбыта металлопродукции - Никифорова, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Виявлено та проаналізовано конкурентні переваги металургійної галузі України на ринках країн ЄС, СНД, Північної Африки, Близького Сходу й Південно-Східної Азії. Розглянуто основні обмеження і можливості на кожному з регіональних ринків порівняно з головними конкурентами. Ключові слова: конкурентні переваги, регіональні ринки металопродукції.