Польська література Волині в епоху романтизму - Даниленко, В. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Єршов В. Польська література Волині доби романтизму: генологія мемуаристичності. – Житомир: Полісся, 2008. – 624 с.