Про “буквар теорії” Пітера Баррі з “марксистської” зони - Кодак, М. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Баррі Пітер. Вступ до теорії: літературознавство та культурологія / Пер. з англ. О. Погинайко; наук. ред. Р. Семків. – К.: Смолоскип, 2008. – 360 с.