VI міжнародна науково-практична конференція «Досвід впровадження елегазового обладнання на енергетичних об’єктах України» - Куцан, Ю.Г. (Электронное моделирование, 2018)
4—8 грудня 2017 р. у смт. Славсько, Львівська обл., проведено VI міжнародну науково-практичну конференцію «Досвід впровадження елегазового обладнання на енергетичних об’єктах України». В роботі конференції взяли участь понад 70 фахівців – представників енергогенеруючих та енергопостачальних компаній, організацій академічної та вузівської науки, представників іноземних фірм-виробників елегазового обладнання, представників підприємницьких структур енергетичної спрямованості. На конференції заслухано понад 30 доповідей та інформаційних повідомлень.