Аналіз якісної оцінки кіберспортивних навичок студентів засобами web-орієнтованої системи - Конопля, В.К.; Кравченко, О.В. (Штучний інтелект, 2017)
Стаття присвячена питанням аналізу якісної оцінки кіберспортивних навичок студентів засобами web-орієнтованої системи. Кіберспорт це не тільки ігри на комп’ютерах і змагання між ентузіастами, це  сучасний світ ігрових розваг, розташований на перехресті традиційного спорту, комп’ютерної і медійної індустрії. За допомогою розробленої системи можна визначити, які саме студенти мають найкращі особисті досягнення у тій чи іншій кіберспортивній дисципліні. Саме вони найкраще підходять для участі у представленні закладу освіти у кіберспортивних змаганнях.