Про природу скінченних та нескінченних комбінаторних множин - Тимофієва, Н.К. (Штучний інтелект, 2017)
Досліджуються деякі властивості комбінаторних конфігурацій та їх множин. Показано, що, залежно від прикладної задачі комбінаторної оптимізації, вони можуть бути скінченними та нескінченними, як з повтореннями, так і без повторень. У штучному інтелекті комбінаторні конфігурації можуть бути як вхідними даними, так і аргументом цільової функції.