Інтелектуальна система для дослідження та розв’язування задач на власні значення на паралельних комп’ютерах з процесорами Intel Xeon Phi - Хіміч, О.М.; Попов, О.В.; Чистякова, Т.В.; Рудич, О.В.; Чистяков, О.В. (Штучний інтелект, 2017)
Розглядається технологія автоматичного дослідження та розв’язування алгебраїчної проблеми власних значень з наближеними даними на паралельних комп’ютерах, зокрема, комп’ютері з багатоядерними процесорами нового покоління Intel Xeon Phi.