Оптимізація наборів даних при оцінюванні вартості об’єктів ринку нерухомості - Щерба, А.О. (Штучний інтелект, 2017)
У статті розглянуто питання підвищення якості наборів даних, що збираються з відкритих джерел. Проаналізовано головні особливості таких наборів даних, запропоновано шляхи їх вирішення. Ці підходи було протестовано на різних алгоритмах для оцінювання вартості нерухомості і серед них було визначено найкращі.