Застосування інтегрального перетворення зі скінченними межами при моделюванні об’єктів із розподіленими параметрами - Махович, О.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2015)
Розглянуто метод інтегральних перетворень зі скінченними межами та його застосування на прикладі рівняння теплопровідності. Наведено вирази для ідентифікації ядра інтегрального перетворення та позаінтегрального доданку в залежності від різного роду граничних умов. Виведена формула знаходження оригінала за відомим зображенням.