Загальний алгоритм визначення впливу економічних зрушень на базі балансних моделей - Карпець, Е.П.; Кузьменко, В.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Наведений опис методичних основ та загального алгоритму економетричної модифікації метода «витрати-випуск» для визначення впливу структурних зрушень на рівень макроекономічних показників.