Оптимізація NTRU подібного алгоритму для несиметричного шифрування з "незручними параметрами" - Качко, О.Г.; Макутоніна, Л.В.; Акользіна, О.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Досліджено новий клас параметрів NTRU подібного алгоритму, оптимізовані основні алгоритмічні операції.