Лінеаризація систем нелінійних рівнянь конвекції-дифузії за допомогою нелокальних перетворень - Омелян, О.М.; Сєрова, М.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
У роботі розв'язана задача застосування нелокальних перетворень еквівалентності для лінеаризації та знаходження нелокальних анзаців нелінійної системи рівнянь конвекції-дифузії.