Умовні симетрії і точні розв’язки системи рівнянь реакції-дифузії - Сєров, М.І.; Плюхін, О.Г. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Знайдено Q-умовні симетрії (1+1)-вимірної системи рівнянь реакції-дифузії з певними обмеженнями на вигляд оператора. За допомогою отриманого оператора, знайдено відповідний анзац, який редукує систему рівнянь реакції-дифузії до системи ЗДР. Побудовано точний розв’язок системи рівнянь реакції-дифузії.