Оцінки практичної стійкості модифікацій нових стандартів блокового шифрування відносно цілочисельного різницевого криптоаналізу - Ковальчук, Л.В.; Кучинська, Н.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Отримані науково обґрунтовані оцінки практичної стійкості до цілочисельного різницевого криптоаналізу ГОСТ-подібних та «Калина»-подібних блокових шифрів, проведено статистичний порівняльний аналіз отриманих значень з відповідними параметрами для випадкових вузлів заміни.