Колокаційно-ітеративний метод розв’язування лінійних інтегро-функціональних рівнянь - Геселева, К.Г. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Побудова точних розв’язків інтегро-функціональні рівнянь можлива лише в окремих випадках, тому актуальним є питання відшукання та дослідження умов збіжності наближених методів розв’язання цих рівнянь та оцінки похибок колокаційно-ітеративного методу.