Теория и практика гигиенического нормирования ксенобиотиков: новые идеи и старые проблемы - Штабский, Б.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2011)
Сформульовані основні принципи гігієнічного нормування шкідливих речовин. Показані особливості реалізації цих принципів в практиці вітчизняної і зарубіжної профілактичної токсикології.