Препарат кріоконсервованої сироватки кордової крові "Кріокорд-С” в лікуванні синдрому діабетичної стопи - Попович, Я.О. (Проблемы криобиологии и криомедицины, 2005)
Проведено аналіз лікування 70 хворих з синдромом діабетичної стопи (СДС), у 25 з них застосовували препарат кріоконсервованої сироватки кордової крові “Кріокорд-С”. Виявлено його ефективний вплив на нормалізацію метаболічних змін, білків гострої фази, вміст імуноглобулінів G, А, М, стабілізацію глікемічних змін, прискорення регенеративних процесів і загоєння ран, скорочення термінів лікування на 10-15 діб.