Властивості поверхні композиційних компактів на основі алмазів АС 6 з вуглецевим звяۥзуючим - Полторацький, В.Г.; Картель, Н.Т.; Кулик, Т.В.; Бочечка, О.О.; Лавриненко, В.І.; Смоквина, В.В.; Панова, А.М.; Білоченко, В.П.; Лещенко, О.В.; Грищенко, Г.С. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Наведено результати досліджень методом термопрограмованої десорбційної мас-спектрометрії композиційного матеріалу на основі синтетичного алмазу з вуглецевим зв’язуючим, створеного фізико-хімічним синтезом за низького тиску.