Дослідження сезонних мінералів грязьових вулканів Керченського півострова - Нестеровський, В.А.; Деяк, М.А. (Інститут геологічних наук НАН України, 2008)
Наведено нові дані про сезонні мінерали Булганакського, Тарханського, Бурулькайського та Кончекського грязьових вулканів Керченського півострова. Розглянуто їх форми виділення, оптичні властивості та умови утворення з водної фази.