Інтраперитонеально дисемінований рак: закінчення ери скептицизму? - Ярема, Р.Р.; Фецич, Т.Г.; Глеен, О.; Джиллі, Ф.Н.; Огорчак, М.А.; Зубарєв, М.Г. (Онкологія, 2013)
Лікування хворих на інтраперитонеально дисемінований рак залишається одним із найскладніших розділів клінічної онкології. Представлений огляд висвітлює новітні підходи до лікування таких пацієнтів з використанням циторедуктивних операцій, гіпертермічної внутрішньочеревної хіміотерапії та системної хіміотерапії. Застосування комбінованого лікування демонструє сьогодні оптимістичні результати та дозволяє досягнути довготривалих термінів виживаності у пацієнтів даного профілю.