Оцінка документованих можливостей Flash Macromedia для здійснення несанкціонованого доступу до інформації клієнтів Інтернету - Терейковський, І.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Сформована схема потенційних загроз щодо несанкціонованого доступу до інформації клієнта Інтернету за допомогою інструментальних засобів Flash. Розглянуті найбільш імовірні випадки реалізації несанкціонованого доступу. Визначено, що деструктивні можливості інструментальних засобів Flash не обмежуються типовими засобами захисту локальної мережі.