Можливості прогнозування фізико-механічних властивостей твердих сплавів WC–Co за розподілом розмірів карбідних зерен - Бондаренко, В.П.; Литошенко, Н.В.; Ботвинко, В.П. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Висвітлено можливості використання комп’ютерної програми для прогнозування фізико-механічних та експлуатаційних властивостей твердих сплавів WC–Co у широкому діапазоні розмірів зерен WC та вмісту з’вязуючої фази.